Dagens inköp

Lövräfsa, Stoppar Mossa

Weibulls Stoppar Mossa hittade jag tillslut på Cheapy för 149kr.

Jag tyckte jag behövde en ny räfsa för det är inte lätt att få upp något med en som spretar åt alla håll, eller håller på att ramla isär så fort man gör något. Så 169kr på ICA Maxi var det nog värt för en fungerande lövräfsa.

Tanken var att jag även skulle köpt Weibulls Super Gramino, för det är snart dags att sprida ut gödning på gräsmattan, men jag kunde inte hitta det någonstans. Någon som har tips på var man kan köpa det?

Detta inlägg skapades lördag, april 24th, 2010 och är kategoriserat under Projekt 2010. Du kan följa kommentarsflödet med RSS 2.0. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egna sida.

2 kommentarer till “Dagens inköp”

 1. Michelin:

  Det var gräsligt va jobbigt de är med gräs.
  Jag letar efter Weibulls Stoppar Mossa för 149 kr, men har inte lyckats hittat det än. Är det effektivt eller?
  Ha en fortsatt fin och solig dag! Hälsningar Michelin

 2. Alfred:

  Ja det är väldigt snabbverkande och effektivt. Mossan svartnar redan efter en liten stund, men det är en del spring med vattenkannan också.
  Det finns många andra märken på moss- bekämpningsmedel som säkert är lika effektiva och som man inte behöver lägga ner så mycket tid på t.ex. mossa GTI mfl. som man kopplar till vattenslangen.
  Jag har också letat ganska mycket efter Weibulls Stoppar Mossa och tillslut hittade jag det på Cheapy när jag läste deras reklamblad.
  Lycka till!

Lämna en kommentar