Första gräsklippningen

Nu har jag äntligen klippt gräset för första gången i år.

Även om jag tror det kan vara bra att vänta innan man gör första klippningen så att gräset får en chans att börja växa ordentligt efter vintern, så blev min första klippning alldeles för sen. Jag hade egentligen velat klippa gräsmattan för ett par veckor sen, men jag har inte kommit åt vår gräsklippare förrän nu. Den har nämligen varit omöjlig att få ut ur garaget p.g.a. kartonger och diverse möbler som har stått i vägen. Men nu tog jag äntligen tag i saken och flyttade undan allting så att gräsklipparen fick fri väg ut.

I och med den sena klippningen har jag inte heller spridit ut den gödning som skulle varit i gräsmattan i slutet av april. så det får väl bli till helgen nu istället. Jag har inte fått tag på Weibulls Super Gramino som var tanken utan det fick bli Algomin gräsgödsel istället. Hoppas det funkar lika bra.

Detta inlägg skapades fredag, maj 21st, 2010 och är kategoriserat under Projekt 2010. Du kan följa kommentarsflödet med RSS 2.0. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egna sida.

Lämna en kommentar