Ny blogg

Äntligen har jag nu flyttat över allt material från min förra gräsblogg till denna. Anledningen till flytten är huvudsakligen domännamnet grasmattan.se som förhoppningsvis kommer ge fler besökare och gillas bättre av google. En annan anledning är ju förstås designen som är tusen gånger bättre än den förra. Vad tycker ni om den?

Senast jag gjorde ett inlägg var den 20 september 2010, alltså över ett år sedan. Under året som passerat har det hänt massor! Inte med gräsmattan men i mitt liv.

Året började med ett projekt i skolan som som senare resulterade i mitt första riktiga sommarjobb någonsin. Projektet var ett grupprojekt på Ericsson där vi utvecklade en prototyp för en framtida produkt hos dem. Det var väldigt roligt och lärorikt! Jag lärde mig massor av olika tekniker och verktyg såsom javaEE, android och Git som är väldigt användbart i framtiden. Vi publicerade även allt vi gjorde i en molnmiljö  och sådana erfarenheter är ju också väldig bra att ha.

Teater

Under våren och sommaren, ja faktiskt hela året har det hänt ganska mycket i teatergruppen Klantarna. Vi har fått förfrågningar från alla möjliga håll om att komma och spela revy hos dem, så vi har plockat gobitar ut nyårsrevyn men även från äldre sketcher och spelat bl.a. på Brofästet Senoren, Bergkvara hamn, Söderåkra kyrka och Kintagården Öland. Under tre veckor på sommaren har vi också bjudit på en helt ny produktion: Den som spar han har,  på Log-Teatern, Bussevik. Det var även i år en musikalisk fars på ca 2 timmar som handlade om krisen inom landstinget Blekinge och var mycket omtyckt och välbesökt. Det känns om vi äntligen har haft ett litet genombrott med vår teatergrupp och det är väldigt roligt!

Den som spar han har - Klantarna

Kärlek

Lyckan är verkligen på topp och det har den varit sedan i somras! Det är nämligen så att jag har blivit tillsammans med världens mest underbara tjej – Louise. Det är en helt oslagbar känsla att den person jag helst av allt ville dela livet med, numera finns i mitt liv och känner detsamma för mig! Kärleken är helt fantastisk! Det spelar ingen roll vad vi gör, bara vi är tillsammans så känner jag fullständig glädje! Jag älskar dig Louise! <3

Gräs

Som ni säkert förstår har jag inte haft alls mycket tid för gräsmattan i år, om det inte har varit jobb, så har det varit teater. Det jag har gjort med gräsmattan förutom att klippa nån gång i veckan, är att så nytt gräs på en bit som blev förstörd när en stenmur skulle läggas om för något år sedan. Området var fullt av ogräs men i sommar tog jag äntligen tag i saken (med hjälp av min far) att så nytt gräs och det dröjde inte länge förrän det började grönska även där. Så nu är hela framsidan en komplett gräsmatta igen.

En annan gräs-relaterad grej jag gjort är en liten guide i form av en hemsida: www.sagras.se som beskriver vad man bör tänka på och hur man kan gå tillväga för att anlägga en ny gräsmatta.

Något mer har jag tyvärr inte hunnit och nu är vi redan långt in på hösten så det är snart får gräsmattan vila över vintern och så kan man hoppas på med tid nästa år.

Detta inlägg skapades torsdag, november 10th, 2011 och är kategoriserat under Personligt. Du kan följa kommentarsflödet med RSS 2.0. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egna sida.

Lämna en kommentar